Beschikbaarheid

Vanaf maandag 20 mei 2019 in de verhuur. U kunt zich nu alvast vrijblijvend inschrijven om meer informatie te ontvangen over alle mogelijkheden en kosten.

Particulieren

Wonen in The Village is ideaal voor particulieren. Werkt u in Amsterdam of Schiphol, wordt uw huidige woning verbouwd, bent u opzoek naar een nieuwe woning maar heeft u deze nog niet gevonden of wilt u gewoon zorgeloos wonen in Amsterdam? Corendon Appartementen biedt de oplossing. Volledig luxe gemeubileerde appartementen op een geweldige locatie.

De appartementen voelen als thuis door de warme inrichting, de mogelijkheid om zelf uitgebreid te koken, de comfortabele badkamer en het speciale Corendon bed. De appartementen zijn te huur vanaf zes maanden tot twee jaar. U kunt gebruik maken van alle faciliteiten en gemakken die het hotel te bieden heeft maar u kunt ook genieten van uw privacy.

Bedrijven

Werkt u als bedrijf met werknemers vanuit de hele wereld en wilt u ze een warm thuis bieden zodat ze onbevangen hun werkzaamheden kunnen uitvoeren? Of bent u een expat en opzoek naar woonruimte? Dan biedt Corendon Appartementen de ideale uitkomst.
Comfortabele en betaalbare huisvesting aan de rand van Amsterdam en Schiphol.
De woningen worden all-inclusive verhuurd. Gratis gebruik van alle sportvoorzieningen voor een optimaal fit gevoel. Uitstekende ligging en bereikbaarheid. High speed Wifi, housekeeping en was-service. Corendon Appartementen neemt al u ‘woon’zorgen zorgen uit handen.

Contact & inschrijven