Omgeving


De appartementen hebben een fantastische ligging waardoor uniek wonen aan de rand van Amsterdam mogelijk is geworden. Vanuit uw appartement stapt u in de shuttle service naar het museumplein in Amsterdam en bevindt u zich binnen 15 minuten in hartje centrum waar u kunt genieten van de mooie binnenstad met trendy hotspots en musea.

Het Lorentzplein in Badhoevedorp ligt op loopafstand. Hier vindt u verschillende winkels waaronder twee supermarkten en een drogisterij.

Met de auto of shuttle service bent u tevens in 7 minuten op Schiphol Airport.

De appartementen zijn met de auto gemakkelijk te bereiken via de A4 en de A10 en u kunt gebruik maken van de ruime parkeergelegenheid.

Ook kunt u vanuit Corendon Village gemakkelijk reizen met het openbaar vervoer. Vanaf het internationale treinstation van Schiphol kunt u gemakkelijk verder reizen naar het centrum van Amsterdam en verschillende locaties binnen en buiten Nederland. Op ca. 2 minuten loopafstand van het hotel is er eenbushalte (Schuilhoeve) met directe busverbinding van en naar Schiphol (bus194 en 195). Bushalte Badhoevedorp Oost, op ongeveer 8 minuten lopen van het hotel, biedt een busverbinding naar het treinstation Schiphol waar u met de trein verder kunt reizen naar Amsterdam Centraal Station.

In de skybar kunt u genieten van het spectaculaire uitzicht.